Een rondvaart over de Seine in Parijs

Inhoud

Een rondvaart over de Seine in Parijs is een leuke manier op Parijs te leren kennen. Tijdens deze boottocht vaar je langs verschillende bekende plekken. Zo’n rondvaart duurt ongeveer een uur. Dat betekent dat je nog genoeg tijd hebt om Parijs te zien. 

Rondvaren op een boot

In Parijs ligt de bekende rivier de Seine. Hier zijn al meerdere liedjes over geschreven. Logisch, een romantische boottocht in de stad van de liefde. Tijdens deze rondvaart zie je de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de Notre-Dame. Kortom, inspiratie genoeg voor liedjes over de liefde. 

Romantische rondvaart

Niet alleen overdag kun je deze rondvaart boeken maar ook ’s avonds. Hoe leuk is dat? Met al die lichtjes en verlichte monumenten. En geen stress, in het hoogseizoen vaart er ieder half uur een boot vanaf het vertrekpunt en in het laagseizoen iedere drie kwartier. Voorafgaand kun je natuurlijk in Parijs een diner genieten en uitbuiken op een rondvaartboot over de Seine. 

Dagje uit in Parijs

Naast een gewone rondvaart over de Seine kun je ook een Hop on Hop off boeken. Tijdens deze tour kun je meerdere plekjes bezoeken. En wat denk je van een romantische picknick tijdens de lunch in het bekende park. 

Eiffeltoren beklimmen

Ben je maar een dagje in Parijs? Dan mag een klim aan de Eiffeltoren natuurlijk niet ontbreken. Plan je dag zo goed mogelijk in zodat je zoveel mogelijk kunt zien. Op internet vind je verschillende tours die speciaal voor dagjesmensen zijn gecreëerd. Zo mis je niks van Parijs.