Voordelig naar Disneyland, koop je tickets vooraf!

Inhoud

Disneyland staat natuurlijk bekend als de vrolijkste plek op aarde. Geen wonder dus dat het zo populair is! Ook kan het best prijzig uitvallen, maar hier gaan we je bij helpen. Er zijn een aantal manieren om voordelig naar Disneyland te kunnen. 

Wat is de goedkoopste manier?

Als je naar Disneyland gaat komt er iets meer bij kijken dan alleen je ticket voor het park. Je moet ook vanuit Nederland nog een flink stuk reizen om er te komen, dus een overnachting is ook vaak nodig. 

Bijna altijd is er online wel Disneyland Parijs aanbieding te vinden. Hier bespaar je natuurlijk sowieso al mee. Maar is dit ook de voordeligste manier? 

Goedkope tickets

Op de website van Disneyland kun je een overzicht vinden met alle tickets die je kunt kopen. Zo zijn er tickets in het laagseizoen die goedkoper zijn. Deze prijs kan daarna ook nog afhankelijk zijn van hoeveel tickets je besteld. Zo geldt het laagste tarief soms alleen als je minimaal 4 tickets koopt. Ook zijn er meerdaagse tickets te koop of kun je een jaarkaart aanschaffen als je vaker per jaar gaat.

Ook kun je een leuke Disneyland Parijs aanbieding vinden als je kaartjes koopt voor beide parken. Zo heb je toegang tot zowel het Disneyland Parijs park en het movie studios park ernaast. Zeker de moeite waard om beide parken te gaan bekijken! 

Disneyland met overnachting

Om je Disneyland avontuur compleet te maken kun je ook een overnachting erbij boeken. Dan kun je verblijven in een van de hotels of huisjes die bij Disneyland horen. Deze zijn ook helemaal in thema, zodat je in de Disney sferen blijft. Vanaf elk hotel of verblijf rijdt er gedurende de dag een pendelbus of treintje heen en weer richting de parken.

Als je kiest voor een verblijf bij Disney zelf, is er vaak een Disneyland Parijs aanbieding te vinden. Zo heb je voor een leuke prijs bijvoorbeeld 3 overnachtingen met ontbijt en 4 dagen toegang tot beide parken. Zo kun je na het ontbijt je spullen pakken en meteen richting de pendelbus en de gehele dag in het park verblijven. Zo haal je het optimale uit je verblijf bij Disneyland Parijs!