Lekker winkelen in Parijs stad

Lekker winkelen in Parijs stad

Inhoud

Tijdens een dagtrip Parijs is er in deze Franse hoofdstad meer dan genoeg te beleven. Een van de dingen waar Parijs stad uitermate geschikt voor is, is lekker shoppen. Wie van lekker winkelen houdt kan tijdens een dagtrip Parijs zijn of haar hart ophalen!

In Parijs stad zijn een groot aantal kledingwinkels te vinden. Behalve de bekende Franse couturiers vind je hier ook andere modemerken uit Japan, Italië, Engeland en andere landen. Dit maakt een dagtrip Parijs de moeite waard!

Variatie

Tijdens het winkelen in Parijs stad heb je genoeg keuze wat het winkelaanbod betreft. Er zijn in Parijs stad enkele wijken die gedomineerd worden door de duurdere merken. Daarom kan je beter niet raar opkijken als je hier bij een chocolatier 70 euro moet betalen voor een pond bonbons.

Over het algemeen zijn de duurdere wijken in Parijs stad Avenue Montaigne, Rue Royale, Avenue des Champs-Élysées en Place Vendôme. Ook in een aantal oudere wijken in Parijs stad moet je niet schrikken als je daar de prijzen ziet.

Gelukkig zal je tijdens je dagtrip Parijs ontdekken dat je in deze Franse stad niet alleen maar peperdure winkels tegenkomt. In deze grote stad vind je ook veel van de bekende modeketens die je overal tegenkomt.

Hou je niet van veel lopen en heb je graag winkels die dicht bij elkaar in de buurt liggen, breng dan een bezoek aan het overdekte modecentrum La Défense. In dit winkelcentrum in Parijs stad vind je ruim 300 winkels waar je betaalbaar kunt shoppen.

Koopjes

Tijdens je dagtrip Parijs vind je het waarschijnlijk ook wel leuk om koopjes te scoren. Ook dit is heel goed mogelijk in Parijs stad. Er zijn in de stad een aantal rommelmarkten te vinden waar je terecht kunt voor spullen voor een lage prijs.

Wie graag voordelig gaat winkelen doet er verstandig aan om tijdens een dagtrip Parijs de Boulevard de Magenta eens te bezoeken. Hier vind je niet alleen leuke kleding en schoenen tegen een betaalbare prijs, je kan hier ook terecht voor sjieke pakken en feestjurken.