Bezoek de parijs notre dame

Inhoud

Parijs is een schitterende stad om te bezoeken, het heeft ontzettend veel bezienswaardigheden die je allemaal zou moeten bezoeken maar dat is bijna onmogelijk. Als jij een dagtrip Parijs zou boeken dan is het wel echt een te raden om naar de notre dame te gaan. Een schitterende kathedraal wat zeker een bezoek waard is, je zult niet weten wat je ziet zo mooi is het. Naast de notre dame zijn er nog meer dingen die je zou moeten bezoeken maar dat is eigenlijk de hele stad Parijs.

Parijs notre dame mag je zeker niet overslaan

De Parijs notre dame is een schitterend kathedraal die je niet over het hoofd zult zien, het trekt veel bezoekers en je zult ogen tekortkomen. Wereldwijd kent men de notre dame, het is dan ook een echte trekpleister van Parijs waardoor veel mensen er komen kijken en een dagtrip Parijs boeken. In het jaar 1163 werd de eerste steen gelegd maar het duurde heel lang voordat het af was, pas in het jaar 1345 werd het afgerond. Mensen spreken soms over de mooiste kathedraal en dan vooral in de avond is het een mooi monument om te zien.

Bezoek ook wat anders tijdens een dagtrip Parijs

Naast Parijs notre dame zijn er nog heel veel andere dingen die je kunt bezoeken als je in Parijs bent, de stad zelf is ook een schitterende bezienswaardigheid om naartoe te gaan. Tijdens een dagtrip Parijs kun je natuurlijk ook wat gaan drinken, Parijs is de stad van de liefde en staat om veel dingen bekend. Het is zeker de moeite waard om door de stad heen te lopen en jouw ogen alle kanten op te laten rollen terwijl je ziet hoe prachtig het is opgebouwd.

Wat is er nog meer in Parijs?

Parijs staat nog bekend om meer dingen, dan hebben we het natuurlijk over de Eiffeltoren en over Disneyland Parijs. 2 attracties die je ooit in je leven moet zien en moet bezoeken, het zijn echte dingen om bovenaan je bucketlist te zetten. Als je op de Eiffeltoren staat en over Parijs heen kunt kijken dan is dat een unieke ervaring die je nooit meer zult vergeten, in de avond zie je alle lichtjes van Parijs. Disneyland is iets waar iedereen van droomt, een wondermooi park waarin jij alles kunt vinden waar je naar op zoek bent en waar jij je thuis voelt op elke leeftijd.