Vliegen naar Parijs

Inhoud

Parijs is de hoofdstad van Frankrijk. De stad staat bekend om haar charme, diverse bezienswaardigheden en de romantische uitstraling. Parijs is een unieke en populaire vakantiebestemming die je op verschillende manieren kan bereiken. Elk jaar worden er verschillende busreizen georganiseerd naar deze stad en je kunt er ook zelf met de auto heen rijden. Echter, over de weg naar Parijs kost relatief veel tijd. Het is veel sneller en eenvoudiger om te vliegen naar Parijs. Voor een dagtrip Parijs is vliegen naar Parijs een goede mogelijkheid omdat je dan de minste tijd kwijt bent aan reistijd. Daarnaast ligt er een luchthaven bij Parijs vanaf waar je eenvoudig de stad kunt bereiken. 

Welke luchthaven bij Parijs?

Er is een luchthaven bij Parijs die het voor reizigers gemakkelijk maakt om de stad te bezoeken. De hoofdstad van Frankrijk kent drie luchthavens. Het gaat om de luchthaven Parijs-Charles de Gaulle, luchthaven Orly en luchthaven Le Bourget. Welke luchthaven het beste bij jouw reis past is afhankelijk van welk deel van Parijs je wilt bezoeken. Daarnaast is het uiteraard ook afhankelijk van de maatschappij waarmee je vliegt op welke luchthaven je aan zult komen wanneer je naar Parijs reist. 

Wanneer je een vliegticket boekt naar Parijs zul je soms opmerken dat één van de luchthavens goedkoper is om op aan te komen dan andere luchthavens. Dit kan te maken hebben met de ligging van de luchthaven of de faciliteiten op de luchthaven. Kies daarom niet zomaar de goedkoopste vliegtickets als je naar Parijs gaat, maar kijk goed welke luchthaven past bij jouw dagtrip Parijs past of welke luchthaven past bij jouw geplande vakantie.

Dagtrip Parijs

Een dagtrip naar Parijs is een goede mogelijkheid wanneer je naar Parijs gaat vliegen. Tijdens de dagtrip naar Parijs kun je allerlei bezienswaardigheden bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan de beroemde Eiffeltoren of de catacomben die onder de stad gelegen zijn. Daarnaast kun je in Parijs ook heerlijk eten en genieten van de romantische architectuur die je in de stad kunt vinden.

Als je gaat vliegen naar Parijs dan kun je uiteraard ook langer in de stad verblijven dan enkel een dag. Wanneer je langer in Parijs verblijft dan kun je kiezen voor verblijf in een hotel, een particulier verhuurde ruimte, een hostel of wellicht een appartement. Parijs heeft allerlei verschillende accommodaties die worden verhuurd voor verschillende prijzen. Op deze manier heeft Parijs voor iedereen een passend verblijf.