Hoe vind je een goedkoop vliegticket naar Parijs?

Inhoud

Parijs is nog altijd één van de populairdere steden voor een korte trip. Dat is natuurlijk niet zo raar, want er is meer dan genoeg te doen in deze grote stad. Naast alle bezienswaardigheden kun je er ook prima shoppen. En in de avond heerlijk eten. Hoe kan je snel en met weinig moeite een voordelig vliegticket vinden?

Naar Parijs vliegen

Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je rechtstreeks naar Parijs. Dan vlieg je met vliegtuigmaatschappij KLM, Transavia of Air France. De vliegduur is ongeveer 1 uur en 20 minuten. Je komt aan op luchthaven Parijs Orly of Parijs Charles de Gaulle.

Het is ook mogelijk om vanaf Düsseldorf International een voordelig vliegticket naar Parijs te boeken. Ook dan vlieg je rechtstreeks. Je vliegt met de maatschappij Air France of Eurowings naar Charles de Gaulle in Parijs.

Skyscanner

Met de handige Skyscanner app en de zoekfuncties kun je heel makkelijk voordelige vliegtickets naar Parijs vinden. Zo vind je ook heel gemakkelijk een last minute. 

Op Skyscanner worden de prijzen getoond van meer dan 1200 reisbureaus en vliegmaatschappijen. Al deze prijzen worden ook meteen voor jou vergeleken. Dit scheelt natuurlijk heel veel werk. Wil je naar Parijs vliegen, maar nu nog niet boeken? Dan kun je een prijsalarm instellen. Dan houdt Skycanner voor jou de prijzen in de gaten. Je krijgt een melding in geval van prijsstijgingen of prijsdalingen.

CheapTickets

Ook op CheapTickets is altijd een goede deal te vinden. De website is zeer gebruiksvriendelijk en ook goed te gebruiken op tablets of mobiele telefoons. Vanaf elke plek kun je gemakkelijk en snel een vliegticket boeken. Ook op deze site kun je met de zoekfuncties het voor jou goedkoopste ticket vinden.

Wanneer kun je het beste boeken?

De vliegtickets naar Parijs zijn het voordeligst als je deze ruim voor vertrek boekt. Meer dan 3 maanden voor vertrek. Als je 2 tot 3 maanden voor je vertrek boekt dan zijn het ook nog wel lage prijzen. Let op bij het boeken van een Last-minute naar Parijs. Meestal ben je dan duurder uit. In de week voor de vertrekdatum schiet de gemiddelde prijs van een vliegticket omhoog.