Een dagje Disneyland Parijs (of blijven we slapen?)

Inhoud

Je wilt een dagje weg en weet niet waar naar toe. Dan zou je kunnen kiezen voor een geweldig dagje parijs. In parijs heb je een groot pretpark waar jij met je gezin naar toe kunt gaan. Je zou kunnen kiezen voor Disneyland Parijs. Je zou dit kunnen combineren met een dagje in parijs zelf. Zo kan je genieten van het pretpark maar ook van de stad zelf. Wil je alleen naar het park met je kinderen kun je dat voor een dag doen. Het park biedt mogelijkheden zodat je ook kunt blijven slapen zodat je nog langer kunt genieten van dit grote pretpark. Je vraagt je dan af of je een dag gaat of wilt overnachten. In het kort geven wij je hier informatie om de keus voor jou gemakkelijker te maken.

Een dagje parijs

Een dag naar Disneyland in parijs, welk kind wil dat niet. In het park worden allerlei shows gegeven en hebben heel veel leuke attracties voor jong en oud. Iedereen zal zich kunnen vermaken in dit pretpark. Voor de kinderen is aan alles gedacht. Denk hierbij aan de Disneyfiguren die in het park rondlopen. Ze hebben de mogelijkheid om met hun favoriete figuur op de foto te gaan. De hartelijke ontvangst in Disneyland zul je zeker niet vergeten. Een dagje parijs zul je hier zeker niet vergeten. Want de magie wordt tot leven gebracht. Een dag naar het pretpark gaan kan ontzettend leuk zijn als je het niet erg vindt om enkele attracties te moeten missen. Dit komt omdat het park zo enorm is dat je het niet haalt om alles te zien op een dag.

Overnachten in het magische Disneyland

Het park in parijs heeft zelf 6 mooie hotels waar jij kunt verblijven. Vind je een vakantiepark leuker dan biedt het park jou deze mogelijkheid ook aan. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een hotel buiten het park maar hoe bijzonder is het als je op het park mag verblijven. Zo hoef je niet ver te lopen om in het pretpark te komen. Elk hotel is zo ingericht dat ze door kinderen erg gewaardeerd worden. Het vermaak dat door het park in parijs wordt gegeven is gericht op de kinderen. En ze zullen alle aandacht krijgen door het personeel in het park en hotel. Niet alleen kinderen kunnen zich vermaken in het hotel of vakantiepark, maar jij als volwassene zult je weer kind voelen door de magie die het park uitstraalt. Jong en oud zullen een onvergetelijke tijd hier hebben.

Wordt het een dagje parijs of blijven we slapen?

De belevenis in Disneyland blijft hetzelfde. Het maakt niet uit of je een dagje parijs pakt of je kiest ervoor om te blijven overnachten. Om goed te kiezen moet je van het volgende uitgaan. Wil je het hele park zien dan kun je beter een paar dagen blijven. Heb je genoeg aan een paar attracties en shows dan is een dagje uit meer als genoeg. Je kinderen hebben een geweldige tijd daar en dan kan het bijzonder zijn als je verblijft in een van de mooie hotels, zoals bijvoorbeeld het sprookjeshotel. Het logeren in een van de hotels op Disneyland wordt gebracht met een verhaal. De hotels bieden je heel veel faciliteiten aan zodat jij en je gezin zich nooit hoeven te vervelen. Het gaan voor meerdere dagen heeft een voordeel en dat is dat je het hele park kunt ontdekken. Dit is bij een dagje parijs gaan niet zo snel gedaan door de grote omvang die het park heeft. Het is de moeite waard om Disneyland Parijs zeker te bezoeken want je krijgt een belevenis op het park die je nooit meer zult vergeten.