De leukste campings in de omgeving van Parijs

Inhoud

Parijs is een geweldige stad voor het maken van een stedentrip. Bezienswaardigheden als de Eiffeltoren, het Louvre en Montmartre zijn natuurlijk attracties die je niet mag missen. Maar Parijs heeft ook heel veel minder bekende plekken die absoluut de moeite waard zijn. Je hebt in Parijs enorm veel keuze uit mogelijkheden om te overnachten. Wat veel mensen echter niet weten, is dat je in de omgeving van Parijs ook terecht kunt op verschillende campings. Parijs heeft zelfs campings in de buurt van het centrum. 

Campings Parijs

Verblijf je tijdens je vakantie graag op campings? Parijs biedt dan veel mogelijkheden. En zeg nu zelf. Wat is er heerlijker dan in de ochtend lekker te ontbijten voor je tent of caravan, met een sapje en verse croissantjes?

Zoals gezegd liggen er in de omgeving van Parijs zelf veel campings. Parijs zelf telt er echter ook een aantal. Ideaal als je een bezoek aan de stad wilt brengen. Een ervan is Camping de Paris. Deze camping, gelegen in een groene omgeving aan de Seine, is het gehele jaar geopend. Je kunt er naast een staanplaats ook complete accommodaties huren. Een pendelbusje brengt je in een mum van tijd naar het metrostation, vanwaar je naar het centrum kunt. Disneyland Parijs is met de auto drie kwartier rijden.

Een andere mogelijkheid is Camping Paris Est. Deze camping ligt op nog geen 10 kilometer van het centrum van de Franse hoofdstad, in een groene oase op de oevers van de rivier de Marne. Het is een driesterrencamping die ideaal is om zowel Parijs als Disneyland te bezoeken. 

Iets verder van het centrum, maar altijd nog op maar zo’n 20 minuten van de Eiffeltoren, ligt Camping Huttopia Versailles. Deze natuurcamping ligt in de Yvelines, Ile-de-France. Je kunt er een staanplaats huren, maar ook een compleet ingerichte accommodatie. De camping ligt midden in het bos op nog geen 5 minuten van het imposante paleis van Versailles. 

Dit was slechts een kleine greep uit het aanbod. Ben je op zoek naar campings Parijs, kun je deze eenvoudig en snel online vinden en boeken.