Hoe kom je van Disneyland naar Parijs

Inhoud

Disneyland en Parijs… De plekken waar je eigenlijk wel eens geweest moet zijn. Een heerlijk dagje uit om te Disney figuren eens te zien of om in Parijs te genieten van de bezienswaardigheden.

Met welke vervoersmiddelen kom je van Disneyland naar Parijs?

Om van Disneyland naar Parijs te gaan, heb je de keuze uit verschillende opties zoals het openbaar vervoer, een transfer of een taxi. De snelste manier om van Disneyland naar Parijs te gaan is met de regionale trein, genaamd RER-A. Het beste wat je kunt doen is uitstappen bij Station Marne-la-Vallée, want vanaf hier is het maar 2 minuten lopen naar Disneyland Parijs. De rit met de trein zal ongeveer 35 minuten duren, dus het valt reuze mee! 

Ook kan je dagelijks gebruik maken van de shuttle-bus, genaamd Magical-shuttle service. De reistijd met de shuttle-bus duurt wel wat langer, namelijk 60 minuten, gezien de bus vaak stopt op meerdere locaties en daardoor ook meerdere mensen op moet halen.

Kan je een auto huren om van Disneyland naar Parijs te gaan?

Ja, dit kan zeker! In Parijs is het mogelijk om een auto te huren bij Hertz autoverhuur. Dit verhuurbedrijf staat het best aangegeven in de stad en is daarom ook zeker aan te raden. De auto is een vervoersmiddel die je overal brengt en dus handig in zo’n grote stad, ondanks de drukte en soms smalle wegen. Ga met de auto van Parijs naar Disneyland en weer terug van Disneyland naar Parijs of verken en ontdek Parijs met het maken van diverse tussenstops bij de meest geweldige bezienswaardigheden.

Kan je voor 1 dag naar Disneyland en Parijs?

Ondanks dat het bezoeken van Disneyland en Parijs meer tijd vergt dan 1 dag, is het zeker mogelijk om een dagtrip Parijs te boeken of zelf te organiseren. Haal via de website van Disneyland of via een reisorganisatie je entreeticket voor een 1-daags bezoek aan Disneyland en je trip kan beginnen. Controleer wel altijd voor je vertrekt of er geen veranderingen zijn met betrekking tot het verkeer of je vlucht, maar ook of er geen aanpassingen zijn aan bijvoorbeeld de openingstijden van Disneyland Parijs of andere bezienswaardigheden.